This post is available in

Förra veckan var jag på presslunch hos Mildh Press och snokade runt bland alla godbitar i deras showroom. Där fanns så himla fina plagg, skor och accessoarer från märken som, bland annat, American Vintage, Nina Jarebrink, B.Young, by Billgren, United Nude och Saint Tropez. Jag fick sjukt mycket cravings och vårkänslor! Jag vill klä mig i färgstarka klänningar och toppar, kunna bära snygga klackar och slippa tjocka vinterjackor.
 

Som en liten energiboost fick jag med mig en goodiebag med en ”ananas/pineapple”-färgad t-shirt och iPhoneskal från American Vintage. Vouge Sensual Touch-knästrumpor och Vichy LiftActive. Man kan inte annat än bli glad av den härliga färgen på t-shirten! Ser fram emot att få använda den 🙂

9 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.