Glossybox Oktober 2014: Pop Art Edition

Glossybox oktober 2014: Pop Art Edition

Gosh vad snygg box! Glossybox oktober 2014 heter “Pop Art Edition” och är klädd i en färgglad Andy Warhol-inspirerad pop art-design som verkligen piggar upp humöret i höstmörkret. Boxens innehåll fokuserar på smink för att framhäva ögon, kinder och läppar. Här är en titt i min box!

I min Glossybox oktober 2014:

  1. Make Up StoreCybershadow (135 kr/st) 
  2. Christina AguileraBody Lotion + Eau de Parfum “Woman” (originalprodukt 119 kr/150 ml + 295 kr/30 ml) 
  3. BroadwayImpress Manicure (100 kr/paket) 
  4. Lollipops Make Up Eye Pencil “Goodbye Moon” (129 kr/st) 
  5. So SusanUniversal Blush (199 kr/st) 

Glossybox oktober 2014: Pop Art Edition

Tyvärr var det bara boxens utseende som föll mig i smaken denna gång. Produkterna i min box tycker jag inte alls speglar den poppiga, roliga och färgglada boxen. Men jag har sett att många haft turen att få grymma boxar! Jag måste säga att jag är väldigt avundsjuk på alla som fick Make Up Stores High Tech Lighter, en ny dagkräm från L'Oréal Paris och Schwarzkopfs BC Bonacure BB-cream för håret istället för Aguileras produkter, press-on-naglarna och cybershadow.

Den enda produkt som kändes lite rolig är rouget från So Susan som ska ge en fräsch färg och anpassa sig efter ens hudton. rouget ska även vara återfuktande och näringsgivande. Sen Glossyboxen i sig … wow vad snygg! Den kommer få stå vid min sminkhörna. Jag kommer förresten aldrig ha för många Glossyboxar hemma. Jag hittar alltid saker att lägga i dem 🙂

Boxbetyg♥♥♥♥♥ (2/5)


NI SOM PRENUMERERAR, VAD FICK NI OCH ÄR NI NÖJDA? :)

P.S En prenumeration på Glossybox kostar 139 kr i månaden. Om ni vill använda min min länk för att börja prenumerera blir jag såklart superglad!