This post is available in

glossybox-beauty-in-bloom
glossybox_beauty-in-bloom

Beauty in Bloom är temat för månadens skönhetsbox. Glossybox vill spegla nya varumärken de samarbetar med och låta de blomma upp – precis som de första vårblommorna. 

 • Fleur de Santé Dermatific Eye Contour Cream
  Mjukgörande och uppstramande ögonkram med skyddande solfilter. Innehåller aktiva ingredienser som moringaolja och vitaminer (199 kr/15 ml).
 • Stylage French Kiss Lip Balm
  Nylanserat läppbalsam som ska ha medicinsk kvalité och vara läkande, mjukgörande och vårdande (249 kr/st)
 • Panos Emporio Deospray, ”Goldflower”
  En deospray som gör premiär i Glossybox innan den kommer ut på marknaden. Sprayen ska ha en romantiskoch elegant doft fylld av blomster och friska frukter (149 kr/50 ml).
 • Models Own Nail Polish
  Festligt och hållbart nagellack från brittiska märket Models Own (69 kr/st).
 • Mitchell and Peach Body Cream
  Lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring till huden. Honung, organisk kokos, vitamin B5 och sheasmör lämnar huden mjuk med en lätt, ljuv doft (390 kr/180 ml).
 • Egyptian Magic All Purpose Skin Cream – Bonus!
  Dryg universalkräm som är djupt återfuktande. Ska vara räddaren i nöden för torra knogar, armbågar, läppar och så vidare (235 kr/59 ml).

Även om månadens Glossybox såg rätt tråkigt ut vid första anblicken känner jag mig återigen nöjd. Jag blev superglad för ögonkrämen och kommer nog använda allt förutom Mitchell and Peach Body Cream som doftar det jag hatar – lavendel.  Annars blev jag till och med glad för nagellacket (vilket hör till ovanligheterna i Glossybox-sammanhang).

Boxbetyg: ♥♥♥♥♥ (3/5)

glossybox-mars-2014-beauty-in-bloom
Glossybox mars 2014 ser tråkig ut (för att vara Glossybox) men bjuder ändå på flera godbitar.

Du som prenumererar, vad fick du i din box? Blev du nöjd? 🙂

8 KOMMENTARER

 1. Jag fick en dag/nattkräm från Fleur de Santé och en ögonskuggspalett från So Susan istället för ögonkrämen och läppbalsamet och mitt nagellack var oranget. Resten var lika, och jag blev nöjd med den!

 2. Jag fick ett guldfärgat nagellack, en annan typ av ögoncreme och schampoo och balsam från matrix biolage istället för de läppbalsam du fick 🙂 jag blev riktigt nöjd, dock tyckte jag inte alls om doftprovet för parfymen från Panos, fy.. Men deon tycker jag doftar gott men kanske lite för mycket 🙂

 3. jag fick nästan samma, jag fick dock ett skit fult nagellack och en annan ögonkräm och hade vilja haft nått läppglans lr liknande, men får hålla tummarna att få det i nästan 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.