This post is available in

glossybox-by_lovisa-burfitt

Juniboxen är utan tvekan den absolut snyggaste Glossyboxen hittils! Det är Glossybox tredje designsamarbete och denna gång har ingen mindre än den svenska illustratören Lovisa Burfitt fått sätta sin twist på skönhetslådan. Boxen har fått en look av glossiga röda läppar och sotade, markerade ögon.

Lovisa ville förmedla känslan av Hollywoodglamour. En kvinna som drömmer om att få vara Marilyn Monroe eller Scrarlett Johansson för en stund. Tyvärr går inte innehållet i samma tema. De röda läpparna är borta med vinden. Det enda som andas lite Hollywood är den svarta eyelinern från Färg som fanns i min box. Läppbalsam, shampoo och prov på body milk, mascara och hårolja ger inga glamourösa vibbar.

Men boxen i sig är bara den värd alla pengar. Den är lyxig, snygg och kommer definitivt få vara en inredningsdetalj i mitt hem.

glossybox-by_lovisa_burfitt

I min Glossybox by Lovisa Burfitt:

 • Naobay Protective Shampoo & Showr Gel
  Kombinerat shampoo och duschkräm med 99procent naturliga ingredienser. Innehåller bland annat lugnande och reitaliserande kamomillextrakt (165 kr/250 ml).
 • Naked Lips Organic Lip Balm, Sea Buckthorn
  Läppbalsam som innehåller havtornsolja och apelsinolja som ger både näring, fukt och ljuvlig doft. Innehåller 99procent ekologiska och 100 procent naturliga ingredienser (42 kr/st).
 • Färg Kajalpenna/Inliner
  Mjuk ögonpenna som som ramar in ögonen (99 kr/st).
 • Benefit Cosmetics They’re Real! Mascara
  Prov på kolsvart mascara som ger längd och volym samt böjer, fixerar och separerar fransarna. En mascara som ska vara beyond belief och ge fransarna en spektakulär wow-effekt (215 kr/8,5 g).
 • Nivea In-Shower Body Milk
  Prov på Niveas återfuktande body milk som används i duschen. Produkten appliceras efter rengöring på våt hud och sköljs sedan av efter att den fått verka några sekunder (65 kr/250 ml).
 • Schwarzkopf Pro BC Oil Miracle Finishing Treatment – Bonus!
  Prov på vårdande hårolja som ger glans och motverkar frissighet – innehåller även värmeskydd. Appliceras i fuktigt hår som vård/värmeskydd eller i torrt hår som vård/glansgivande finish (249 kr/100 ml).

Boxbetyg: ♥♥♥♥♥ (3/5)
– Lovisa Burfitt har utan tvekan skapat den snyggaste Glossyboxen ever! Bara synd att inte innehållet speglar samma glamourösa tema.

glossybox-by-lovisa-burfitt

Du som prenumererar, vad fick du i din box? Blev du nöjd? 🙂