This post is available in
Glossybox Januari 2015: Glossy Resolutions

Äntligen har årets första Glossybox hittat hem till mig! Glossybox januari 2015 har fått namnet Glossy Resolutions och innehåller produkter som ska underlätta dina vårdande skönhetsritualer. Allt för att vi ska kunna fokusera på våra nyårslöften.

Låt oss ta en titt i min box …

Glossybox Januari 2015: Glossy Resolutions

Kueshi Revitalizing Face Toner

Kueshi Revitalizing Face Toner

Vitaliserande toner som hjälper till att motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla (119 kr/200 ml).

Absolute New York Garlic Nail Treatment

Absolute New York Garlic Nail Treatment

Närande nagelbehandling med naturligt vitlöksextrakt, speciellt framtagen för att ge liv till tråkiga, svaga och sköra naglar. Används mellan manikyr för ljusare, längre och starkare naglar (99 kr/15 ml).

Glossybox Januari 2015: Glossy Resolutions

Dove Pure Care Dry Oil Shampo & Balsam

Ny premiumserie som innehåller en kombination av oljor som tränger in i håret och ger näring på djupet. Specifikt framtagen för att ge ett fem gånger mer silkeslent hår.

Make up Store Microshadow & Fruit Gorilla & Friends Caring Lip Balm

Make up Store Microshadow

En högpigmenterad ögonskugga som ger en intensiv och klar färg (145 kr/st).

Fruit Gorilla & Friends Caring Lip Balm

Vårdande, ecocertifierat läppbalsam med härlig fruktsmak (i en supersöt liten ask!). För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla (69 kr/15 g).

Glossy Resolutions

Boxens överraskning var utan tvekan Garlic Treatment för naglarna. Haha det kanske inte låter så lockande med vitlöksextrakt på naglarna, men samtidigt är det en så annorlunda och knasigt produkt att jag knappt kan vänta på att få testa det. Jag är också superglad för den vitaliserande tonern från Kueshi, den grymma ögonskuggan från Make up Store samt för det vårdande läppbalsamet i den söta asken. Enda minuset är att jag är väldigt avis på alla som fick detox-trycken från Yves Rocher. Det hade varit så mycket roligare än produktproverna från Dove .. .

Kort och gott, en himla bra start för Glossybox i år!
Får förresten också passa på att tacka Glossybox för bra support. Jag fick aldrig min decemberbox levererad på grund av postens slarv, så de skickade mig en ny. Tack och bock!

Vad fick du i din Glossybox? Blev du nöjd? 🙂

Boxbetyg♥♥♥♥♥ (4/5)


 

P.S Vill du också börja prenumerera på Glossybox? En prenumeration kostar 139 kr i månaden och går att beställa → här (affiliatelänk).

11 KOMMENTARER

  1. Fick precis som du, men fick Detox-drycken istället! Blev superglad. Kan återkomma med recension sen om du är intresserad haha? 🙂 Sedan var min ögonskugga orange 😉

  2. Fick precis som du, men fick Detox-drycken istället! Blev superglad. Kan återkomma med recension sen om du är intresserad haha? 🙂 Sedan var min ögonskugga orange 😉

  3. Jag är i princip alltid nöjd med Glossybox, älskar dem! Jag fick detoxen och den tänker jag absolut testa! Just nu prenumerar jag på två boxar, men den andra har inte kommit än. Du får gärna detoxen om det ligger en i den andra boxen också!

  4. Jag är i princip alltid nöjd med Glossybox, älskar dem! Jag fick detoxen och den tänker jag absolut testa! Just nu prenumerar jag på två boxar, men den andra har inte kommit än. Du får gärna detoxen om det ligger en i den andra boxen också!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.