This post is available in
Glossybox Clarins Limited Edition

Glossybox Clarins Limited Edition-box sålde slut på 24 timmar när den släpptes förra veckan. Inte konstigt med tanke på att boxen innehåller fem av Clarins bästsäljande produkter och har ett värde på ungefär 900 kronor. Men som tur är har jag lagt vantarna på en box som jag får tävla ut till er i samarbete med Glossybox. Det är en perfekt box att skämma bort dig själv, att ge bort i julklapp – eller både och 😉

Glossybox Clarins Limited Edition

I Glossybox Clarins Limited Edition:

  • Hand and Nail Treatment Cream (245 kr/100 ml) – Uppmjukande behandling som ger dig mjuka, återfuktande och ungdomliga händer. Innehåller lugnande sesamolja som skyddar händerna från fria radikaler samt extrakt från japanskt mullbär som förhindrar uppkomsten av mörka ålderfläckar. Myrrextrakt hjälper även till att stärka naglarna.
  • HydraQuench Cream (560 kr/50 ml) – En mjuk och återfuktande dagkräm för normal till torr hy. Innehåller bland annat extrakt av Katafraybark och rönnbärsknopp som stärker hudens yta och förhindrar att huden torkar ut, samt granatäpple som minimerar porer. Clarins exklusiva Anti-Pollution Complex hjälper till att skydda huden från väder, föroreningar och extrema miljöer.
  • Beauty Flash Balm (405 kr/50 ml) – Den ultimata räddningen för trött och stressad hy. Trollhassel och olivextrakt hjälper till att jämna ut hudens yta för en uppstramande effekt på linjer och rynkor. Denna “askungen-kräm” innehåller även lugnande bisabolol som hjälper till att återställa hudens ungdomliga lyster samt risstärkelse som hjälper till att rena huden.
  • Be Long Black Mascara (275 kr/7 ml) – Revolutionerande mascara som är berikad med ett stärkande komplex som stimulerar tillväxten av dina fransar och främjar chanserna att de blir fylligare och längre ned tiden. Kombinerat med en exklusiv borste gör detta denna mascara till ett måste för fransar som saknar längd.
  • Eau Dynamisante Treatment Fragrance (465 kr/100 ml) – Den första eau de toilette som kombinerar en dofts njutning med de vårdande egenskaperna hos växter. Med extrakt från ginseng, aloe vera och fräken mjukar den upp och ger fasthet samtidigt som den lämnar en behaglig doft på huden.

Allt du behöver göra för att tävla är att motivera varför just du vill vinna boxen i en kommentar.

Tävlingen avslutas på 15.00 på söndag, 30 november. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Daniela, grattis!