Glazed Apple – årets bästa doft från The Body Shop?

Glazed Apple - The Body Shop

Gillar du doften av gröna äpplen? Då är den nya doftserien Glazed Apple ett must-have! Jag vill till och med säga att det, utan tvekan, är en av årets bästa nyheter från The Body Shop.

I somras hyllade jag The Body Shops doftserie Early-Harvest Raspberry. Jag trodde inte att jag skulle finna en serie som doftade lika underbart i år. Men vet ni vad? Nu levererar The Body Shop ytterligare en svårslagen doft. Glazed Apple är, om möjligt, ännu härligare än hallonkollektionen! Det är en perfekt kombination av sött och syrligt. Hela Glazed Apple-serien doftar så otroligt friskt och har en uppiggande effekt i höstmörkret.

The Body Shop Glazed Apple innehåller äppelkärnolja från italienska Alperna samt flera olika Community Fair Trade-producerade ingredienser. Jag är särskilt förtjust i kollektionens Body Butter, Lip Balm och den spännande produkten Bath Jelly. Den sistnämnda är en av kollektionens absoluta höjdpunkter. Det är lyxiga badbubblor i gelkonsistens.

Om du är ett fan av glittrande The Sparkler får du inte missa att den nu även finns med doft av glaserade äpplen. En frostigt skimrande effekt känns helt perfekt inför jul och nyår – både för ansikte, hår och kropp. Du kan till exempel se hur den ser ut i mitt hår i min Halloween-makeup.

Glazed Apple - The Body Shop Glazed Apple - The Body Shop Glazed Apple - The Body Shop

The Body Shop Glazed Apple består totalt av tio olika produkter för kropp och ansikte (samt två rumsdofter) och finns i begränsad upplaga. ♥

Vad tycker du om Glazed Apple? Något som lockar? 🙂