Gelenaglar hos Snygga Naglar Nynäshamn

Gelenaglar hos Snygga Naglar Nynäshamn

snygga-naglar_nynashamn_kasia

Här är inte bara en tjuvtitt på min nya hårfärg utan också på mina nya gelenaglar. Det är min duktiga vän KasiaSnygga Naglar Nynäshamn som fått göra vad hon vill igen. Denna gång blev det klassiska tippar med ett superfint blålila gelelack som heter baby blush och en guldtwist på varje hand. Jag är återigen supernöjd! 😀

Mina tidigare naglar var så sjukt snygga att jag inte ville lacka dem alls. Men med tanke på att jag har så många spännande nagellack att prova passar detta nästan ännu bättre. Nu kan jag enkelt prova olika lack och sedan alltid gå tillbaka till detta:

snygga_naglar_nynashamn

Hur snygga?

gelenaglar-nynashamn snygga-naglar-nynashamn
Foto: Pawel Macieszonek

Om du vill fixa naglarna hos Snygga Naglar Nynäshamn så hittar du all info på Kasias blogg här: Nailmakeup.blogspot.se. ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”Gelenaglar hos Snygga Naglar Nynäshamn”

  1. WOW! THAT HAIR :O

    I had no idea the purple/pink would end up appearing in such a strong way!
    Stunning 😀 Nice way to make a change. I wish my hair was stronger and prettier so I could also play with it from time to time.

    Btw, I need to meet this nail place, they seem to be amazing and do their job very well. I love the lilac, such a great choice!

    Kisses, dear Ida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet