Artikeln innehåller reklamlänkar

Fyndtips till bokälskaren

Höstläsning

Hur mysigt är det inte att tända några ljus och krypa ner under en filt med en bra bok och en rykande kopp te när det är ruskigt och kallt ute?

Att koppla av och drömma sig bort med läsning är en underbar vardagsflykt året om. Jag var en riktig bokslukare när jag var yngre och läste alltid flera kapitel av en bok innan jag gick i säng. Från Stephen King-skräck och svenska deckare till Harry Potter och andra fantasyserier. Jag slukade minst en bok i veckan. I dag unnar jag mig, tyvärr, alldeles för sällan stunder för läsning, men när jag väl gör det försvinner både tid och rum.

För alla bokälskare därute kan jag i dag tipsa om att Adlibris har flera grymma kampanjer. Ett utmärkt tillfälle att fylla på bokhögen, hitta en ny favorit, fynda julklappar eller varför inte en farsdagspresent? Kampanjerna är giltiga fram till 10 november 2015 och du hittar dem här:

Har du ett boktips att dela med dig av? Berätta gärna i en kommentar! 🙂

Pin
Share
Tweet