Artikeln innehåller reklamlänkar

Fyndtips till bokälskaren

Fyndtips till bokälskaren

Höstläsning

Hur mysigt är det inte att tända några ljus och krypa ner under en filt med en bra bok och en rykande kopp te när det är ruskigt och kallt ute?

Att koppla av och drömma sig bort med läsning är en underbar vardagsflykt året om. Jag var en riktig bokslukare när jag var yngre och läste alltid flera kapitel av en bok innan jag gick i säng. Från Stephen King-skräck och svenska deckare till Harry Potter och andra fantasyserier. Jag slukade minst en bok i veckan. I dag unnar jag mig, tyvärr, alldeles för sällan stunder för läsning, men när jag väl gör det försvinner både tid och rum.

För alla bokälskare därute kan jag i dag tipsa om att Adlibris har flera grymma kampanjer. Ett utmärkt tillfälle att fylla på bokhögen, hitta en ny favorit, fynda julklappar eller varför inte en farsdagspresent? Kampanjerna är giltiga fram till 10 november 2015 och du hittar dem här:

Har du ett boktips att dela med dig av? Berätta gärna i en kommentar! 🙂

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

9 reaktioner på ”Fyndtips till bokälskaren”

  1. Åh, vilken mysig bild!
    Håller med om att det verkligen är mysigt att krypa ner under en filt med en bra bok och en kopp te. Av böckerna på bilden har jag bara läst Eldvittnet.

    Just nu läser jag Per Anders Fogelströms serie “Stad”, så himla underbara böcker. Man får följa personer i Stockholm förr i tiden, serien utspelar sig 1860-1968. Så får man “vara med” när staden förändras genom tiden. Så fint beskrivet. Sen gillar jag Lars Bill Lundholms deckare som utspelar sig i Stockholm, också jättebra. 🙂

    Kram

  2. Just nu följer jag radioföljetongen: Beckomberga-Ode till min familj av Sara Stridsberg . Den ger en stark skildring av dåtida psykvård. Den senast lästa boken är Jonas Jonassons: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Det är en helt galen historia men på ett annat sätt än den bok jag lyssnar på. Många …

    1. Tack för tipsen! Har sett filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och vill gärna läsa boken också. Den verkar superrolig! 🙂 Många kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet