Pink Blazer & Black Dress

Pink Blazer & Black Dress

mohammedis_collectionmohammedis-collection-tygkasse
Tygkasse, Mohammedi's Collection | Kavaj, H&M | Klocka, Merattityd.se

Godmorgon sötnosar! Hoppas ni sovit gott. Själv gick jag upp kvart över fem i morse så blev inte mycket sömn för min del. I dag har vi praktikredovisning i skolan, sedan ska jag på ett spännande möte och efter det ska jag käka middag med Fames. Kommer bli en toppendag! Dessutom taggar jag inför min examen i morgon. Efter det kommer jag ä n t l i g e n kunna ägna mina egna projekt den tid de förtjänar 😉

border

Pssst! Noterade du hur snygg tygkasse jag har på bilderna? Tävla och vinn din egen HÄR!

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

15 reaktioner på ”Pink Blazer & Black Dress”

  1. Snyggt klädd som vanligt. Lycka till med allt som möter dig i dag och framför allt med dina framtidsplaner. Många osv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet