This post is available in

blogga-eget-webbhotell

Nu är det snart dags för mig att säga hej då till Fames – både som redaktör och bloggare. Anledningen är dels att jag inte har all den tid och kärlek Fames behöver och dels för att jag vill satsa helt på eget. Därför har jag valt att ta det stora klivet från våra trygga bloggportaler och istället ge mig ut på egen hand i bloggsverige. För mig innebär det att jag inte kommer kunna förlita mig på trafik från en bloggportal och att jag får stå för mina egna serverkostnader. Men det kommer också innebära att jag styr över min blogg HELT själv. Vill jag ha en slideshow i ett inlägg eller starta en egen webbshop så kan jag göra det på samma sida. Att få bestämma själv är en frihet jag alltid längtat efter som bloggare.

Eftersom jag börjar plugga webbprogrammering nästa vecka känns det inte mer än rätt att ta detta beslut nu. För er kommer det här såklart inte innebära några förändringar. Ni kommer fortfarande kunna skriva in ”adaras.se” och komma till min blogg. Istället kommer bloggen troligen bli roligare när jag kan göra vad jag vill och använda min kreativitet på alla plan 😀