This post is available in

Så här gick jag klädd i går på förhandsvisningen av Gangster Squad. Jag tyckte att min paljettkofta från H&M och min korta rutiga kjol gjorde sig riktigt bra ihop, men efter filmen var jag sugen på helt andra kläder.
 
Gangster Squad var en riktigt bra och fängslande film. Filmen innehöll rätt brutala och stora scener och ännu maffigare blev det såklart på bio. Det blir ju inte sämre av att det är många grymma kändisar med i filmen och att de dessutom är klädda i vrålsnyggt sent 40-talsmode. Jag kunde inte låta bli att fastna för hur snyggt det är. Det är långa rockar som fladdrar i vinden, hattar som gör mystiklooken komplett, sexiga långa klänningar med slits och knallröda läppar. V-a-c-k-e-r-t! ♥

22 KOMMENTARER

  1. Ni ser verkligen ut att ha haft en jättetrevlig träff. Alla ser så glada och nöjda ut. Vad duktig du är på att fixa till en bloggträff. Det är mycket jobb och planering som ska fixas.
    Svar: Hihi det var hur kul som helst! Hoppas du kan komma på nästa träff! 😀 Kram ADARAS.se

  2. sv: ja det är så otroligt skönt med förlängning, har inte använt mascara på över ett år och mina ögon mår kanon av det. Känner mig mycket vackrare när jag tittar i spegeln och det är värt mycket tycker jag =)

  3. Omg lol. Skrollade ner sidan lite snabbt, sen såg jag din pojkvän jag ba "omg edward?" asså han i twilight xD LOL. Skrattar åt mig själv. 😛

    Svar/ Gillar du inte potatismos? xP

  4. Hoppas ni fixar ett till sen fast i sthlm så att jag kan försöka komma också! Göteborg var lite väl långt för att åka dit och hem på samma dag 🙁
    Svar: Vi ska absolut försöka fixa i Stockholm! 😀 ADARAS.se

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.