Artikeln innehåller reklamlänkar

Fitbit Flex – en personlig tränare som armband

fitbit-flexfitbit_flex

Coolaste armbandet ever? Fitbit Flex heter den och är en avancerad stegräknare som gör som håller koll på hur många steg du tar, hur långt du rör dig, antal aktiva minuter, hur många kalorier du bränner, antal sömntimmar och även kvalitén på dessa. Datan synkas automatisk med ens konto på Fitbit.com eller med gratisappen Fitbit.

På armbandet finns fem stycken LED-lampor som mäter dagsmålen man själv satt upp. Första lampan tänds när man nått 20 procent av sitt mål. Det bästa är att Fitbit Flex även är utformat för att kunna användas dygnet runt. Inget man måste komma ihåg att sätta på sig varje dag utan den kan vara på hela tiden. Aktivitetsarmbandet går även att använda som en tyst vibrerande väckarklocka och är vattentät upp till 10 meter så att man också kan simma eller duscha med den.

Jag hoppas verkligen att Fitbit Flex motiverar mig till att göra hälsosammare val i vardagen. Som att ta en promenad i stan istället för att åka tunnelbana, ta trapporna istället för hissen och att lägga mig i tid. Armbandet finns i flera olika färger hos Vongadget.se. Jag valde färgen ”Slate” som passar till det mesta. Roligare än svart och lättare att matcha till vardags än den i rosa (som faktiskt ändå är finast!) 😉

Spana in reklamfilmen för Fitbit Flex så förstår du hur grymt awesome och smart detta armband är!