Artikeln innehåller reklamlänkar

First kiss – filmkyssen gjorde oss kära i varandra på riktigt!

First kiss – filmkyssen gjorde oss kära i varandra på riktigt!

first-kiss_Tatia-Pilieva

Ni som undrar hur det var när Simon och jag blev kära i varandra: här är svaret! 

Du har säkert redan sett Tatia Pilievas Youtubeklipp First Kiss där vi får se 20 främlingar kyssas för första gången. First Kiss publicerades 10 mars och har redan nått över 42 miljoner visningar på Youtube. Filmen har blivit bemött med blandade reaktioner – främst när det framkom att First Kiss är en reklamkampanj för ett amerikanskt klädföretag och att alla personer som medverkar i filmen är skådespelare, designers, modeller eller musiker. Men de medverkande personerna har aldrig träffats förut, och det är faktiskt just det som gör filmen så fin tycker jag.

Det är urgullig att se när människorna möts! First Kiss träffar dessutom på pricken in hur det var när Simon och jag kysstes för första gången en februarikväll 2010 framför filmkameran. Vi hade knappt hunnit lära känna varandra men skulle ändå spela störtförälskade i varandra. Till en början var det nervöst och spännande. Jag fnittrade, tittade bort och skämtade. Sedan möttes våra blickar och det blev det allvarligt, passionerat och alldeles, alldeles underbart. Och nu, 2014, är vi fortfarande tillsammans. Tänk att en enda kyss kan förändra ens planer och liv.

Man kan dock behöva kyssa många grodor, men känner i hjärtat när man hittat sin prins.

Vad tror du, är det mer på G mellan någon av personerna i klippet också? 😉

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

24 reaktioner på ”First kiss – filmkyssen gjorde oss kära i varandra på riktigt!”

  1. Så underbart.
    Håller med dig om att man känner i hjärtat när det är rätt.
    Tror att jag liksom du har hittat det där som är på riktigt 🙂

  2. Man blir nästan själv lite blyg när man ser den här videon. Men oj va mysig den är. Såg den första gången igår och skulle kunna se på den om & om igen. Pirrar i hela kroppen!

  3. Åh vad fint att du skriver om er kärlek! Så himla häftigt hur allt känns första gången, hur man minns pirret och stunderna där hjärtat nästan hoppar ur ens kropp för att omfamna hela hans själ.. Man minns allt så klart, sen flera år senare står man hand i hand fortfarande. Häftigt tycker jag. Fantastiskt kul att läsa om och se 🙂 Vad glad jag blir för er skull. Underbart.

    1. Vi tyckte om varandra och började göra saker tillsammans. Simon visade mig runt i Stockholm, vi hade tv-spelskvällar med hans kompisar och sen blev det bara mer och mer 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet