Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey
This post is available in

Fifty Shades of Grey Fifty Shades of Grey

Check. Det spelar ingen roll att filmen bojkottats och är en av de mest emotsedda filmerna på bioduken. Nu kan jag äntligen bocka av att jag sett Fifty Shades of Grey. Efter att ha läst böckerna ville jag bilda mig en egen uppfattning om första filmen.

Jag och Natta bänkade oss i biomörkret i går utan höga förväntningar. Vad ska man säga? Jag trodde faktiskt att filmen skulle vara sämre än vad den var. Visst, det var många cheesy repliker och flera pinsamt töntiga och tråkiga scener. Men skådisarna förvånade mig på ett bra sätt (mest cred till Dakota Johnson!) och filmen bjöd även på många skratt i biosalongen.

Musiken i filmen är i en helt annan klass. Den är underbar! Ellie Gouldings fantastiska låt ”Love me like you do” gav mig gåshud till helikopterscenen i filmen. Just den scenen var värd att se på bio. Resten? Nja.

Betyg: ♥♥♥♥ (2,5 av 5)

Har ni sett Fifty Shades of Grey? Vad tyckte ni om den?

20 KOMMENTARER