This post is available in
Fifty Shades of Grey Fifty Shades of Grey

Check. Det spelar ingen roll att filmen bojkottats och är en av de mest emotsedda filmerna på bioduken. Nu kan jag äntligen bocka av att jag sett Fifty Shades of Grey. Efter att ha läst böckerna ville jag bilda mig en egen uppfattning om första filmen.

Jag och Natta bänkade oss i biomörkret i går utan höga förväntningar. Vad ska man säga? Jag trodde faktiskt att filmen skulle vara sämre än vad den var. Visst, det var många cheesy repliker och flera pinsamt töntiga och tråkiga scener. Men skådisarna förvånade mig på ett bra sätt (mest cred till Dakota Johnson!) och filmen bjöd även på många skratt i biosalongen.

Musiken i filmen är i en helt annan klass. Den är underbar! Ellie Gouldings fantastiska låt ”Love me like you do” gav mig gåshud till helikopterscenen i filmen. Just den scenen var värd att se på bio. Resten? Nja.

Betyg: ♥♥♥♥ (2,5 av 5)

Har ni sett Fifty Shades of Grey? Vad tyckte ni om den?

20 KOMMENTARER

 1. Jag har faktiskt inte ens läst böckerna (känner mig otroligt unik för att vara tjej och inte har läst dom)
  men jag får väl helt enkelt ta mig tiden så att jag sedan se filmen.
  Fast böckerna är alltid bättre än filmerna :p

 2. Jag gick också och såg filmen utan förväntningar pga dåliga recensioner. Men jag gillade den, jag tyckte den var bra! Lite awkward ibland men överlag var den bra! Jag har läst alla tre böckerna och har högre förväntningar på film nr 2 och 3 🙂 visste ju även hur den skulle sluta eftersom jag läst boken, men det gjorde inget!

  Blev också glatt överraskad av skådespelarna! Trodde inte de skulle passa först men hon gjorde ju rollen väldigt bra och jag tyckte att han var väldigt bra i sin roll också!
  // Emma

  • Håller helt med dig! Efter att ha sett denna och blivit glatt överraskad av skådisarna har jag också högre förväntningar på uppföljarna 😉
   Kram

 3. Grymt fina naglar! Du är verkligen kreativt! 🙂
  Oj, vilken stor chips!
  There has been so much hype about ”50 Shades of Grey” in the media that it reminds me of the TV show ”Friends”. I heard about Friends so many times that I just wanted to crawl under a table and put pillows over my ears every time I heard the theme song on TV haha. 🙂

  • Tack! Det är min kompis Kasia som fixat dem 😀
   Hahaha, men du har väl sett Friends?? Annars har du något att se fram emot! Fifty Shades of Grey behöver man inte se, men Friends får man INTE missa 😉

 4. Jag har faktiskt inte ens läst böckerna (känner mig otroligt unik för att vara tjej och inte har läst dom)
  men jag får väl helt enkelt ta mig tiden så att jag sedan se filmen.
  Fast böckerna är alltid bättre än filmerna :p

 5. Jag gick också och såg filmen utan förväntningar pga dåliga recensioner. Men jag gillade den, jag tyckte den var bra! Lite awkward ibland men överlag var den bra! Jag har läst alla tre böckerna och har högre förväntningar på film nr 2 och 3 🙂 visste ju även hur den skulle sluta eftersom jag läst boken, men det gjorde inget!

  Blev också glatt överraskad av skådespelarna! Trodde inte de skulle passa först men hon gjorde ju rollen väldigt bra och jag tyckte att han var väldigt bra i sin roll också!
  // Emma

 6. Grymt fina naglar! Du är verkligen kreativt! 🙂
  Oj, vilken stor chips!
  There has been so much hype about ”50 Shades of Grey” in the media that it reminds me of the TV show ”Friends”. I heard about Friends so many times that I just wanted to crawl under a table and put pillows over my ears every time I heard the theme song on TV haha. 🙂

 7. Jag tyckte filmen var bra! Efter att ha hört så mkt bra om boken så är det jue ganska svårt att göra en film till den boken. Jag har doc inte läst boken men jag kan inte säga att jag tyckte filmen var dålig. Jag vill se den andra filmen redan nu 😀 haha

  kram fiffi

 8. Jag tyckte filmen var bra! Efter att ha hört så mkt bra om boken så är det jue ganska svårt att göra en film till den boken. Jag har doc inte läst boken men jag kan inte säga att jag tyckte filmen var dålig. Jag vill se den andra filmen redan nu 😀 haha

  kram fiffi

 9. Har faktiskt varken läst böckerna eller sett filmen. Vet inte om jag orkar göra det heller 🙂 Kan även vara så att jag är för lat och saknar intresset 😉 Men har flera i min krets som gjort både och, och gillade båda! 🙂

 10. Har faktiskt varken läst böckerna eller sett filmen. Vet inte om jag orkar göra det heller 🙂 Kan även vara så att jag är för lat och saknar intresset 😉 Men har flera i min krets som gjort både och, och gillade båda! 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.