This post is available in

Slipp garderobskaoset! Här är fem av mina bästa knep på hur du uppgraderar din garderob till något värd att kallas – 2.0.  
 
En tvåsidig smyckesorganiserare som hängs upp på en galge. Jag lyfter hatten extra för den fina utformningen – organiseraren är formad som en klänning vilket gör att den smälter in snyggt i garderoben. Det är 30 fickor på framsidan och 18 ögglor på baksidan vilket gör att du får plats med en hel del (även om du är en storsamlare). Finns även i rosa. 
 
En väldigt simpel uppfinning som ändå är otroligt smart. Med ringarna kan du enkelt organisera hela din garderob och dessutom spara utrymme. Varför inte matcha kläder och planera ihop vad som ska bäras med vad? Perfekt när man är morgontrött och inget ur garderoben tycks passa.
 
HEJA KROKAR. Krokar är bland det bästa som kan finnas i en garderob. Om du inte vill hänga upp krokar på väggen är det här en perfekt lösning att fästa på en galge. Häng upp bälten, accessoarer, scarfs eller nycklar. Det är lite synd att det bara är tre krokar på ett stycke, men ändå – smart tänkt!
 
De här smarta lådorna får jag ofta frågor om när jag visar dem på bild eller när gäster är på besök. Det är nästintill beroendeframkallande Ikea-lådor som är väldigt praktiska och snygga. Helt perfa att de är genomskinliga också så att man ser vad man har i dem. Jag har armband, makeup, sminkborstar, nagellack och armband i mina lådor (se mina exempel här, här och här).
 
Jag förvarar alla mina handväskor i garderoben och när jag ska byta en väska på morgonen brukar det ofta resultera i att jag häller ut allt innehåll på golvet. Det jag inte tar med mig får ligga kvar = garderobskaos. Den här smarta necessären är perfekt att flytta mellan väskor. Speciellt välkommen är den i min Louis Vuitton Speedy 30 som tyvärr har alldeles för få fack.
 
Vilka är dina bästa tips? 🙂
Föregående artikelDrömfångaren
Nästa artikelVeckans boost
Ida Josefin Eriksson is an award-winning blogger and photographer from the north of Sweden. After graduating with a bachelor’s degree in journalism, she started her own business to pursue her dreams and become a world traveler and digital nomad.

1 KOMMENTAR

  1. Jag älskar miljötänk, men frågan är om de är bra också? 🙂
    Svar: Jag har verkligen gillat det jag har testat hittills! 😀 Min favorit är helt klart pudret, det känns så naturligt när man applicerat det. Det håller länge och ger dessutom en glöd i ansiktet! 🙂 ADARAS.se

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.