Artikeln innehåller reklamlänkar

Red Hair & Velvet Skirt

velvet-skirtPleuche-Velvet-Skirtvelvet_skirt_oasapred_hairsammetskjol

Kjol, Oasap | Trenchcoat, Burberry | Bälte, Oasap |

En regnig novemberdag skippade jag löshåret, drog på mig en ny fin sammetskjol och rotade fram ett par gamla stövlar i garderoben. Samma dag bestämde jag mig också för att färga håret brunt igen. Jag är så less på att ta hand om min röda hårfärg. Nu har jag återigen en utväxt som måste färgas och trots färgbomber har jag otroligt svårt att smälta in mitt egna hår i löshåret. Å andra sidan tycker jag att mitt egna hår har blivit riktigt långt och jag ångar inte för en sekund att jag provat en ny hårfärg i höst.

Frågan är bara om jag ska köra på en mörkare brun hårfärg eller ljusare brun? Vad tycker ni? 🙂

Pin
Share
Tweet