En powerparfym för alla tillfällen

En powerparfym för alla tillfällen

DIOR Miss Dior Eau de Parfum & Body Milk DIOR Miss Dior Eau de Parfum & Body Milk DIOR Miss Dior Eau de Parfum

Chic, feminin och såå lyxig! Det spelar ingen roll hur zombie-aktig jag känner mig. En dutt Miss Dior Edp och ta-da! Den blommiga och sofistikerade doften gör alltid att jag känner mig som en powerkvinna. Den passar året om, dag som natt. På Daisy Beauty Expo fick jag med mig denna söta box med Dior Miss Dior Eau de Parfum & Body Milk i miniformat. Perfekta kamrater i handväskan 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

7 reaktioner på ”En powerparfym för alla tillfällen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet