This post is available in
Ellos jacktestEllos Jacktest

På jakt efter en ny höst- eller vinterjacka? Spana in Ellos jacktest! Det är en liten hjälpreda som gör att du får fram jackor som passar just din stil, och därmed kanske också lite hjälp på traven i jakten på den perfekta jackan.

Jag gjorde testet och fick först Business Chic. Andra gången jag provade fick jag City Fashionista. Båda stilarna stämmer väldigt bra in på mig. Älskar tidlösa ytterplagg med bra kvalitet, samtidigt som jag gärna unnar mig trendiga plagg för säsongen. Jag hittade tre superfina jackor genom testet som jag gärna skulle klicka hem:

1. En kappa i mjuk ullmix (vill särskilt ha denna i beige!) 2. En svart jacka i fuskpäls (f a b u l o u s !) 3. Dunjacka med syntetpäls (supersnygg och praktisk)

 

Ellos Jacktest

Vilken jacka tycker du är snyggast? 🙂

Klicka in här för att prova på Ellos Jacktest du också.

 Detta inlägg är i samarbete med Ellos.