This post is available in

stickerappcaseapp

Haha visst är det en vacker syn? Små miniporträtt på mig på hundratals klistermärken samt mobilskal med Adaras-tryck 😀

Eftersom jag använt upp nästan alla mina egendesignade stickers från 2012 bestämde jag mig för att beställa nya från StickerApp. Denna gång gjorde jag mina klistermärken i olika varianter och storlekar. Jag vågade dessutom vara så ego att trycka mitt eget ansikte på flera. Alla små stickers kommer jag främst använda på brev och paket som jag använder för bloggvinster/teckningar. De andra klistermärkena har jag planerat att ha till lite olika saker. En av de största ska bland annat upp på min lilla laptop i dag.

Jag passade också på att beställa ett nytt egendesignat iPhoneskal – men fick inte bara ett utan två stycken: En har en glossig finish och den andra en matt. Jag måste faktiskt säga att den matta ser lite lyxigare ut (trots att det inte var den jag beställde). Ett matt skal sticker ut ur mängden mer.

Nu saknas bara uppdaterade visitkort och en fet beställning med rosa kuvert. Sedan är jag på riktigt redo för 2014. ♥