This post is available in

Ecotools

Letar du efter supermjuka och ekovänliga makeupborstar? Då är EcoTools ett hett tips! Det är fantastiska syntetborstar som är skapade av återvinningsbart material.

Två av mina absoluta favoriter är Tapered blush och Airbrush concealer. Concealerpenseln är en av de bästa jag provat. Den är väldigt fluffig och perfekt för att dölja mörka ringar under ögonen. Den passar även toppen för att applicera ögonprimer samt ögonskugga på hela locket. Rougeborsten är toppen som allt-i-allo. Den använder jag till både puder, rouge och bronzer.

Ecotools makeupborstar

EcoTools borsthandtag består av bambu och återvinningsbart aluminium. Borsten består av syntetisk taklon som inte är djurtestat.

Ekovänliga makeupborstar

 

Har du provat EcoTools? 🙂

14 KOMMENTARER

 1. Jag har inte testat dom men tänkte köpa dom eftersom jag behöver uppgradera mina borstar 🙂

  Kan du göra ett inlägg eller tipsa om produkter mot extremt torr hud, samt om man är väldigt röd i hyn, hur man täcker det absolut bäst.
  Hade varit toppen <3

 2. Bästa! Köpte tapered blush brush nu i vintras och är kär! Använder mest till bronzer, men som du sa; lite till allt 🙂 Supermjuka och mysiga <3

 3. Jag har inte testat dom men tänkte köpa dom eftersom jag behöver uppgradera mina borstar 🙂

  Kan du göra ett inlägg eller tipsa om produkter mot extremt torr hud, samt om man är väldigt röd i hyn, hur man täcker det absolut bäst.
  Hade varit toppen <3

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.