Artikeln innehåller reklamlänkar

Easter Egg från Lakrids by Johan Bülow – Exklusivt påskgodis för lakritsälskare

Easter by Lakrids by Johan Bülow

[dropcap size=small]S[/dropcap]ugen på något annat än traditionellt påskgodis nästa vecka? Spana in Easter Egg från danska Lakrids by Johan Bülow! Tänk dig sötlakrits överdragen med Dulce de leche-choklad, rålakritspulver och havssalt. Som pricken över i:et är de krispiga chokaddoppade lakritskulorna täckta med ett tunt sockeröverdrag, rullade i silverpulver och kommer i ett supersnyggt påskägg. Gosh … det är en dröm för alla lakritsälskare! Jag kan knappt beskriva hur gott det är. Det kanske räcker med att säga att både jag och Simon utbrast “WOW” när vi provsmakade nyheten.

Den fantastiska smakupplevelsen slutar inte där. Lakrids by Johan Bülow presenterar även i år den exklusiva påskkonfektyren Easter. Det är högkvalitativ sötlakrits omsluten av krispig belgisk mjölkchoklad, täckt med ett tunt, knastrigt sockerlag med mintsmak. Tänk dig After Eight i lyxförpackning typ. Supergott!

Både Easter Egg (rek. pris 250 kr) och Easter (rek. pris från 85 kr) är glutenfria och gjorda på naturliga råvaror av hög kvalitet. De säljs på bland annat NK, Lakritsroten, P&B Delikatess samt Bluebox.

Easter by Lakrids by Johan Bülow

Easter Egg – Lakrids by Johan Bülow

Easter Lakrids by Johan BülowEaster by Lakrids by Johan Bülow

Hur snyggt är inte detta påskägg på en skala? Det är minsann något äggstra till påsk 🙂

Pin
Share
Tweet