Artikeln innehåller reklamlänkar

“Be a dream catcher, not a dream chaser”

Be a dream catcher, not a dream chaser

Det är något speciellt med drömfångare. Det är ett magiskt indianskt föremål, som inte bara sägs fånga upp onda drömmar utan som i dag även påminner oss om att fånga våra egna drömmar. “Dreams are only dreams until you wake up and make them real“.

Jag har en drömfångare i sovrummet och en ovanför mitt skrivbord. Jag inbillar mig faktiskt att drömfångaren ovanför mitt skrivbord (den jag nu håller i handen) gör mig mindre stressad när jag jobbar. Är datorn seg kan jag snegla upp på drömfångaren och påminna mig själv om vara tålmodig (och att det inte hjälper att vara bitter över tekniskt strul).

Vad tror ni? Har drömfångare några magiska egenskaper?

De är, hur som helst, väldigt fina att titta på.

Dagens look

Cazal 9049 Sunglasses

Förra året använde jag nästan bara flash lenses från Ray-Ban, men nu har jag äntligen uppdaterat min solglasögonsamling med en ny form och ett nytt märke. Exklusiva Cazal. Dessa, Cazal 9049, har läckra guldfärgade metallbågar och glas med grå gradient = passar till allt!

Boho nails and a dreamcatcher

Boho-inspirerade naglar gjorda med ett vitt, två blåglittriga och ett svart nagellack.

Cazal Sunglasses & Dreamcatcher

Topp från Coachella x H&M, armband från Glitter och min kära favvo-hatt köpt i en hattbutik på Planet Hollywood i Las Vegas.

Catch the look

adlinks

Pin
Share
Tweet