This post is available in

enkel-home-makeover
Trött på ditt rum? Byt gardiner! Det går nog inte att överdriva hur stor skillnad ett par nya gardiner gör. Du kan på bara någon minut få ett nytt rum. Satsa på ljusa tyger nu till sommaren för ett maximalt ljusinsläpp. Vårt vardagsrum fick sig en rejäl makeover när jag bytte ut våra lila gardiner mot ett par mönstrade ljusa som jag köpt på Jysk.

Hela vardagsrummet har fått en helt annan känsla och målas med dagsljus på ett helt annat sätt.

I love it! Vad tycker du om resultatet? 🙂 

11 KOMMENTARER

  1. Åh vad kul! Själv har jag ganska länge letat efter nya gardiner till mitt rum, eftersom jag inte alls gillar de jag har nu, har du några tips på några liknande som dina nya, som inte kostar alltför mycket? 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.