Artikeln innehåller reklamlänkar

Cat in a bag

Cat in a bag

Cutest kitten Cutest kitten

När jag inte kan hitta våra katter i lägenheten vet jag att jag måste börja kolla i saker. I garderoben, i korgar, i kartonger och i påsar. Senaste fyndet var i en blå goodiebag (som egentligen stod på en byrå). Precis när jag närmade mig tittade ett litet huvud ut från påsen. Jag smälte direkt. Hur snuttig kan man vara liksom? ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

12 reaktioner på ”Cat in a bag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet