The Body Shop Wild Argan Oil Bath & Body

This post is available in

the-body-shop_wild-argan-oil

I dag lanserar The Body Shop den gyllene kroppsvårdsserien Wild Argan Oil Bath & Body. Kollektionen består av nio produkter med vildvuxen arganolja som handplockats vid Atlasbergen i Marocko.

Arganolja är rik på omättade fettsyror och kallas ofta för “oljornas drottning” eftersom det är en av de främsta hudvårdande ingredienserna. Oljan har använts i århundraden i hamamskönhetsritualer för att skydda och vårda hår och hud från de starka vindarna från Sahara och den intensiva solen.

Flera skönhetsbloggare har dock redan hunnit påpeka att The Body Shop Wild Argan Oil innehåller försvinnande lite arganolja. Tråkigt, med jag måste säga att jag inte kan låta bli att tycka om den här serien ändå. Produkterna är återfuktande och för tankarna till kola eller fudge. Doften är minst lika underbar. Den är en lugnande, varm, blommig och lite nötig på samma gång. Känns som en doft som passar precis alla åldrar.

the-body-shop-wild_argan-oil

Shower Gel, Bubbling Bath, The Radiant Oil och Rough Scrub.

the-body-shop-wild-argan_oil

Massage Soap, Body Lotion, Miracle Solid Oil och Solid Oil Lips.

Jag föredrar vanligtvis fruktiga och söta doftserier, men Wild Argan Oil Bath & Body känns åh-så-härlig i höst (även om mängden arganolja faktiskt kan diskuteras). The Body Shops Body Lotion går i princip alltid hem hos mig och den i denna serie är inget undantag. Mina andra två favoriter i kollektionen är torroljan The Radiant Oil som kan sprayas på både hår och kropp samt  Miracle Solid Oil som är helt perfekt för torra armbågar, knäskålar, fötter och nagelband – liksom för att tämja friss och ge lyster i håret.

Vad tror du om denna serie? Något du kommer spana in? 🙂

Detta inlägg innehåller pressutskick och affiliatelänk(ar). Om du klickar på länken och sedan handlar i webbshoppen hjälper du till att stödja bloggen ekonomiskt. Vill du inte göra detta kan du själv skriva in webbadressen manuellt.