The Body Shop Hemp – En serie för vintertorr hud

The Body Shop Hemp
This post is available in

The Body Shop Hemp

The Body Shop har utökat sin populära serie Hemp som innehåller den naturligt näringsrika ingrediensen hampafröolja. Oljan har höga halter av essentiella omega 3- och omega 6-fettsyror vilket gör serien bra för rejäl fuktighetsbevaring. Jag har testat hela serien, så låt oss ta en närmare titt på alla produkter! ♥

Överlag tycker jag produkterna fungerar snabbt och bra på torr hud. Härlig konsistens, inget kladd och bra med återfuktning. Det största minuset för mig är doften. Den känns väldigt unisex men är inte något jag själv föredrar. Den doftar lite jordigt, grönt och typ “natur”.

Upptäck The Body Shop Hemp

Hemp The Body Shop

Hemp Hand Protector  – internationell bästsäljare!
Stjärnan och den internationella bästsäljaren i hempserien är denna handkräm som hjälper till att mjukgöra och skydda händerna. En toppenprodukt för väldigt torr hud! Om jag hade gillat doften hade detta varit en fullpoängare.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

Hemp Intensive Hand Butter
Till skillnad från Hand Protector så har Intense Hand Butter en annan konsistens. Detta är en smörigt krämig fuktighetsbevaring som gör omedelbar skillnad på torra händer. Jag tycker dock inte att denna är lika lätt att smörja in som bästsäljaren. Av känslan att döma så tycker jag också att Hemp Hand Protector tycks mjukgöra huden bättre.
Betyg: ♥♥♥♥ (2/5)

The Body Shop Hemp Collection

Hemp Lip Protector  – killens favorit!
Ett intensivt mjukgörande läppbalsam som gör supertorra läppar mjuka och smidiga.
Betyg♥ (4/5)