caty-katarina-testad

I dag skulle jag egentligen på ICA:s julstök där ICA skulle presentera julens nyheter. Men eftersom det var enorma störningar i tågtrafiken (troligtvis på grund av president Obamas besök) hann jag aldrig in i tid. Dagen blev dock inte sämre för det! Istället har jag käkat brunch med ingen mindre än Caty från Kick Back Pack.

Hon var sjukt lätt att prata med och precis lika trevlig som hon verkar i bloggen. Vi satt på Wayne’s i timmar och fick även ett besök av Keela. Galet rolig dag 😀

katarina-testad-caty
caty-bloggare

Snacka om detaljperfektion! Jag ville sno med mig alla Catys smycken och hennes balla naglar. Moahaha.

 • Jag kan tänka mig att ni hade massor att prata om, bloggare mellan! 🙂

 • åh vad roligt 🙂

 • Ser ut som en härlig dag! 😉
  Fy vad kul!

  XOXO
  Cute Little Things – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

 • Roligt att det blev bra ändå! 😀
  Enda störningen som berodde på Obama var när han reste från Arlanda i förmiddags. Efter det har vi haft typ 6 signalfel, varav tre stycken REJÄLA, där Trafikverket inte ser tågen och således inte kan låta dem åka. Jag tror seriöst att detta är p.g.a. att USA har placerat ut en satellit som stör ut våra signaler. Hahahaha. Galet jobbigt på jobbet idag! 😛

  • Haha ja det har verkligen varet en galet jobbig dag med kollektivtrafiken 😛

 • William

  That camera! *drooling* Hon har smak för märken 😉

 • vad kul:)

 • Visst är hon trevlig.. 🙂 Träffade henne på ett blogg event i Göteborg i höstas och stod och pratade.. Dock visste jag inte ens vem hon var då förrens ett tag efteråt…. haha!! Kram

 • Verkar som ni hade sjukt trevligt! Hennes accessoarer gör att jag nog ska börja lägga lite mer pengar på smycken. Blev extremt sugen! Kram

 • Så kul! 😀 Catys blogg är grym!

 • Så roligt att två härliga bloggare träffas. 😀 Kanske du blir den 5:e medlemen i kpb? 😉 Mysiga bilder från eran dag.