This post is available in
bh_cosmetics-bombshell

De är mest kända för sina plånboksvänliga och färgsprakande ögonskuggspaletter som har prisats världen över. Och nu har äntligen det internationella sminkmärket Bh Cosmetics landat i Sverige! Närmare bestämt hos Brallis.se.

Jag blev överraskad av ett färgglatt paket tidigare i veckan från Brallis med tre produkter från Bh Cosmetics. En bronzer, ansiktspalett och en mascara. Det första som slog mig är att produkterna är väldigt snygga! De känns väldigt tjejiga och dyrare än vad de faktiskt är (prislappen på ansiktspaletten ligger till exempel på plånboksvänliga 169 kronor).

Bra är också att BH Cosmetics är certifierade av Leaping Bunny, vilket betyder att inga ingredienser är testade på djur i något som helst led.

Aniktspalett - Forever Nude

Forever Nude heter denna ansiktspalett som innehåller sex ögonskuggor uppdelade i skimrig, satin och matt finish, samt två rouge och två krämiga läppnyanser. Palettens godbitar är de skimriga ögonskuggorna som är lättast att jobba med samt det rosa rouget som ger en superfin färg på kinderna. Som helhet skulle jag säga att detta är ett lovely budgetalternativ!

Bh Cosmetics - Bombshell bronzer

Bombshell Bronzer i nyansen Diva är en matt bronzer som ger en varm ton och en naturlig lyster och glöd i ansiktet. Luktar friskt och gott och är lätt ett bra budgetfynd för lite extra lyster i höst.

Till höger ser vi Loveable Lash Mascara som är en längd- och volymmascara med botaniska fuktgivare som ger näring till fransarna. Mascaran kan enkelt appliceras i flera lager och känns överlag som en helt ok mascara.

Loveable Lash Mascara

Har du testat Bh Cosmetics förut? 🙂

5 KOMMENTARER

  1. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om de märket tidigare, men hade gärna testat deras produkter! Tycker priserna var väldigt bra, helst när man är student och inte har så mycket pengar över 🙂

  2. Det enda dåliga med din blogg är din generalisering, detta om ”tjejigt” hit och dit. Är man otjejig enligt dig om man inte sminkar sig, eller varför är detta så himla tjejigt? Hur definierar du en tjej? Annars gillar jag din blogg jättemycket. kram!

    • Hej Daniella,
      För mig handlar tjejigt om en känsla och en stil. Precis som sportigt, rockigt eller boho. Tjejigt för mig är saker som får nästan kan få mig att känna mig som en tonåring igen. Det är ungdomligt! Ofta handlar det om dofter – friska och söta. Tjejiga dofter, i min mening, helt enkelt! Men jag kan också förknippa det med material, färger och annat. Men ordet går givetvis att tolka på olika sätt. Jag hoppas bara att du förstår vad JAG menar med ordet nu 🙂

      Stor kram

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.