Bh Cosmetics har landat i Sverige

bh_cosmetics-bombshell

De är mest kända för sina plånboksvänliga och färgsprakande ögonskuggspaletter som har prisats världen över. Och nu har äntligen det internationella sminkmärket Bh Cosmetics landat i Sverige! Närmare bestämt hos Brallis.se.

Jag blev överraskad av ett färgglatt paket tidigare i veckan från Brallis med tre produkter från Bh Cosmetics. En bronzer, ansiktspalett och en mascara. Det första som slog mig är att produkterna är väldigt snygga! De känns väldigt tjejiga och dyrare än vad de faktiskt är (prislappen på ansiktspaletten ligger till exempel på plånboksvänliga 169 kronor).

Bra är också att BH Cosmetics är certifierade av Leaping Bunny, vilket betyder att inga ingredienser är testade på djur i något som helst led.

Aniktspalett - Forever Nude

Forever Nude heter denna ansiktspalett som innehåller sex ögonskuggor uppdelade i skimrig, satin och matt finish, samt två rouge och två krämiga läppnyanser. Palettens godbitar är de skimriga ögonskuggorna som är lättast att jobba med samt det rosa rouget som ger en superfin färg på kinderna. Som helhet skulle jag säga att detta är ett lovely budgetalternativ!

Bh Cosmetics - Bombshell bronzer

Bombshell Bronzer i nyansen Diva är en matt bronzer som ger en varm ton och en naturlig lyster och glöd i ansiktet. Luktar friskt och gott och är lätt ett bra budgetfynd för lite extra lyster i höst.

Till höger ser vi Loveable Lash Mascara som är en längd- och volymmascara med botaniska fuktgivare som ger näring till fransarna. Mascaran kan enkelt appliceras i flera lager och känns överlag som en helt ok mascara.

Loveable Lash Mascara