This post is available in

Better Bloggers
Vad säger egentligen marknadsföringslagen? Hur tar man sin blogg nästa nivå? Hur mycket ska man ta för ett sponsrat inlägg? Nu startar Better Bloggers, ett nätverk som nästan kan liknas vid en fackförening för dig som bloggare (med den stora skillnaden att BB är helt gratis!).

Better Bloggers handlar om att skapa yrkesmässiga standards för bloggbranschen att luta sig mot och samtidigt vara en plats för dig där du kan dela med dig av dina erfarenheter och lära dig av andra. En plats att nätverka på. Både fysiskt och digitalt. En plats där bloggare är en yrkeskategori lika erkänd som någon annan. En plats för stöd och inspiration. Better Bloggers är med andra ord precis det vi saknar just nu i bloggvärlden. Det finns ingen naturlig samlingsplats för bloggare som yrkesgrupp.

Det var just därför träningsbloggaren Sofia Bursjöö och bloggveteranen Linda Hörnfeldt skapade Better Bloggers. De vill finnas här för alla. För dig som tar dina första bloggsteg, för dig som har bloggen som hobby eller för dig som lever fullt upp på lön från bloggrelaterat arbete.

Better Bloggers
Så sant! Tillsammans blir vi starka.

I höst kommer Better Bloggers att fokusera på att bygga upp sin medlemsbas och plattform online, för att till våren hålla den första bloggkonferensen. Nätverket kommer ta upp allt från frågor om marknadsföringslagen och skattefrågor till kurser i fotografering och bildredigering. Två profiler som redan anslutit sig till medlemsskaran är modebloggaren Ebba Zingmark och Sonja ”Hej Sonja” Abrahamsson.

Vill du också vara med i Better Bloggers? Anmäl dig via hemsidan! Det är självklart helt gratis och du är välkommen att vara med oavsett vilket ämne du bloggar om eller i vilket läge du befinner dig. Jag tycker detta är en klockren idé och har självklart redan gått med. Detta är precis vad vi bloggare behöver! 🙂

Anmäl dig här

7 KOMMENTARER

    • På vilket sätt menar du då? Självklart är det inte samma sak. Men jag tycker absolut att det kan liknas vid en fackförening då bådas främsta uppgift är att hjälpa och stödja sina medlemmar när det gäller olika villkor 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.