This post is available in

karim-sattar

I går kväll bjöd Daisy Beauty och Dr. Hauschka in till en färgstark kväll tillsammans med makeupartisten Karim Sattar inför lanseringen av makeupkollektion Chorus.

Karim är just nu exklusivt i Sverige inför lanseringen av vår och sommarkollektionen som går under namnet Chorus. Chorus är en tillfällig kollektion inför våren och sommaren som består av sex olika produkter: Matte & shimmer blush trio, två Eyeshadow duo, Kajal eyeliner, Lipgloss och Lipstick. För naturliga och ekologiska Dr Hauschka är färgerna riktigt hardcore. Dr. Hauschka brukar oftast satsa på klassiska och tidlösa sminkkort. Just därför känns denna kollektion särskilt spännande med ögonskuggsnyanser som ”daring green”, ”passionate violet”, ”elastic pink” och ”passionate violet” – allt dock med naturens färgpalett som inspirationskälla.

Som vanligt innehåller Dr.Hauschkas produkter 100 procent naturliga ingredienser varav minst 95 procent kommer från ekologiska odlingar.

dr_hauschka_daisy-beauty

Bland bubbel, blommor och biskvier träffade jag söta Liselott.

dr-hauschka-daisy-beauty

Och Nina som visade upp sin nya och grymt snygga frisyr och hårfärg.

karim_sattar

Precis som vid förra eventet är Karim otroligt inspirerande, entusiastisk och tycks alltid kunna lära ut nya saker. Medan jag förra gången lärde mig att applicera ljus ögonskugga på mörkt för en bättre kontrasteffekt lärde jag mig denna gång ett smart trick med läppennan. Nämligen att applicera läppglans på pennan först och fylla i hela läpparna med pennan. På så sätt slipper man både torra läppar och linjer. Smart! Ett annat kul tips Karim delade med sig av är att enbart använda vit kajalpenna precis under ögat för en mer intressant look.

dr_hauschka

Härliga Dr. Hauschka-produkter. Själv är jag särskilt förtjust i ansiktsvattnet av olika örter som är väldigt uppfriskande. Perfekt att spraya på som en eftermiddagsboost efter flera timmar vid en datorskärm.

dr-hauschka_daisy_beauty

Karim sminkade på plats med produkter från Chorus.

dr-hauschka-eventdr-hauschka-chorus

Så här ser Dr. Hauschka Limited Edition Chorus ut. Kollektionen finns tillgänglig i butik från och med mars 2014.

Vad tycker du om kollektionen? 🙂