Artikeln innehåller reklamlänkar

Beach Blonde är tillbaka!

John Frieda Beach Blonde

John Friedas kultförklarade hårvårdsserie Beach Blonde är tillbaka från sin långa semester och har nu landat i Norden med en ny och förbättrad formula. Serien är framtagen för att återskapa looken och känslan av att komma direkt från stranden.

Men låt dig inte luras av namnet! Beach Blonde är inte bara för blondiner utan passar alla hårfärger och hårtyper. Med ett innehåll av naturliga extrakt från havets växter, berikar produkterna håret med näring samtidigt som de ger det en naturlig vågig beach-look med en härlig doft av sommar.

John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde

Cool Dip Purifying Shampoo är ett kylande och uppfriskande shampoo med mentol som rengör håret och förbereder håret för straandlooken. Smooth Seas Detangling Conditioner är ett balsam som bekämpar fuktfattigt och värmeskadat hår. Det innehåller omegaolja som gör håret följsamt och lätt att utreda från knutar och trassel.

John Frieda Beach Blonde

Kelp Help Deep Conditioning Masque är en mjukgörande hårmask med uppfriskande mentol som vårdar torrt och slitet hår med den proteinrika havsalgen Kelp och oljan från Monoi-blomman.

Sedan har vi guldkornet i serien, Sea Waves Sea Salt Spray. Det är en otroligt hypad produkt som hyllats i sociala medier och i tidningar. Det är en saltvattenspray med en helt fantastisk doft av kokos. Den ger håret textur och en matt finish å några sekunder. En perfekt produkt för att fixa strandhåret!

John Frieda Beach Blonde finns redan nu i butik (8bland annat på Åhléns) med priser mellan 99 – 129 kr.