Baby Blush Gel Nails

Baby Blush Gel Nails

Baby Blush Gel Nails Baby Blush Gel Nails Baby Blush Gel Nails

Eftersom jag håller på att lära mig bygga gelenaglar har jag även velat öva på mina egna naglar den senaste tiden. Men i går, efter att jag gjort en påfyllning, blev det spontant nagelfix. Kasia fixade mina naglar på drygt en timme samtidigt som hon delade med sig av en massa tips. Det är helt galet hur snabbt och effektivt hon jobbar! Längtar tills jag också kan få upp ett bättre tempo. Denna gång blev det i alla fall mandelformade gelenaglar med enbart Baby Blush och glittrigt Shellac, tillpiffat med vita dekorationer. Simpelt, vårigt och sååå fint! I love it 😀

Spana in Kasias Instaflöde så se ni hur grym hon är → @snygganaglarnynas

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”Baby Blush Gel Nails”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet