Att fånga en katts uppmärksamhet

Att fånga en katts uppmärksamhet

Cute cats

Katter och kattgodis. Finns det något sötare? Jag tycker alltid det är lika fascinerande att se den fullständiga uppmärksamheten en liten godisbit kan få. De följer ständigt godis med blicken, sträcker gärna fram en trånande tass och slickar sig förväntansfullt runt munnen. Det räcker faktiskt att bara öppna andra kökslådan (där godiset ligger undangömt) så kommer våra två katter springandes direkt in till köket. Så sött! Jag önskar att Simba och Chanel kunde ge min kameralins samma uppmärksamhet haha 😉

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”Att fånga en katts uppmärksamhet”

  1. Ditt inlägg gör mig nog till kattvän . “Sötfaktorn” får det mest förhärdade hjärta att smälta. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet