This post is available in
Årsresumé 2014

Vi fortsätter blicka tillbaka på det gånga året. Här är den tredje och sista delen i min årsresumé med utvalda highlights och ögonblick från 2014 🙂

Årsresumé 2014 – del 3 av 3

September 2014

September

I september åkte jag till mysiga Dublin och upptäckte stadens kulturella initiativ. Jag provade bland annat på wakeboard i Dublin’s Docklands (bland det roligaste jag gjort!), käkade lunch på The Big Blue Bus och såg uppträdanden på Fringe-festivalen. Denna månad började jag också en kort crawl-kurs med Josefin Lillhage, hade en bloppis, var på en chilensk gatogheter och träffade underbara bloggare på en middag med Boohoo. → Till september 2014.

Oktober 2014

Oktober

Oktober bjöd på en härlig tjejkväll på Sparadiset, gnistrande nagellack och slappa hemmakvällar med te i överdos. Jag kom till finalen i L’Oréal Paris Trendsetter-tävling och dog lite när jag fick hem mitt finalpris – en sminkväska med inbyggda lampor och helt fullproppad med smink. → Till oktober 2014.

November 2014

November

November = tända ljus, biomörker och heta grytor. Månadens absoluta höjdpunkt var att åka till London med Daisy Beauty. Det var mitt första besök i Storbritannien och resan gjorde mig allt annat än besviken. Jag fick vara med på en otroligt intressant och lärorik beautykonferens och hann också med en del turistande, shopping samt att uppleva den fängslande stadskänslan. → Till november 2014.

December 2014

December

Årets mysigaste månad! Jag fyllde år, åkte upp till Umeå för att fira jul och nyår med familjen och passade på att bara vara. Det blev en hel del pyssel och serietittande. Som pricken över i:et bokade jag och Simon in en resa till Los Angeles (nedräkningen till 8 augusti har börjat)! → Till december 2014.

7 KOMMENTARER

  1. Vilket händelserikt år du har haft . Trevliga resor , spännande upplevelser och det bästa är kvar. Många ….

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.