This post is available in

arsresume-september
September (arkivlänk)
:
I september blev jag rödhårig, bestämde mig för att släppa en riktig e-tidning och var bara allmänt lycklig när jag kände hur allt i livet började falla på plats. Ny bil och ny lägenhet firades med en lyxig skaldjursbuffé och som bloggare blev jag bortskämd med en ansiktsbehandling med 24 karats guld, events och en överdos av goodiebags. Jag gick på Blogawards, skapade en andra blogg tillsammans med Natta i skolan och hade min första riktiga bloppis.

arsresume-oktober

Oktober (arkivlänk):
Denna månad flyttade vi äntligen till vår nya lägenhet i Nynäshamn. Jag och Natta flängde runt på stan och intervjuade bland annat en gladiator och några killar i Ladie’s Night. Jag suktade efter vackra Steve Madden-klackar, listade saker i just löv med hösten, frossade i sminkprodukter i djupa färger, fick finbesök av nästan hela familjen och sedan kunde projekt home makeover börja.

arsresume_november

November (arkivlänk):
Jag firade Halloween i rollen som polis, medverkade i Aftonbladet live om vägglöss, hittade vardagslyx i kapselformat, började min praktik hos Fames, var brandman för en kväll, och var med i en musikvideo (som jag nu inser att jag faktiskt inte ens har visat upp haha).

arsresume-december

December (arkivlänk):
Första december inleddes med julbord och premiären för min julkalender 2013. Jag sa farväl till mitt röda hår och låtsades att blond var min nya färg (hehe). Min dator kraschade men jag lyckades ändå lansera min alldeles egna e-tidning fredag den 13 december. Vi firade min födelsedag och sedan bar det av upp till Umeå för julfirande med familjen och sedan tillbaka för nyårsfirande i Nynäs.

2013 gav Simon och mig världens sämsta start, men vi lyckades ändå vända allt till något positivt. En flytt, resor och flera erfarenheter senare sitter vi här med ett stort leende på våra läppar. 2013 blev, trots allt, ett grymt år! 🙂

9 KOMMENTARER

  1. Händelserik fyramånadersperiod som innehöll moll men slutade i dur. Hoppas att fortsättningen blir lika ljus. Många varma lyckosparkar !

  2. Woah 🙂 those look like the best months of your year, if I’d compare pictures!
    Which part of your 2013 was the nicest, january – june or july – december?

    XoXo

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.