This post is available in
Årsresumé 2014

Vi fortsätter blicka tillbaka på det gångna året. Här är andra delen i min årsresumé med utvalda highlights och ögonblick från 2014 🙂

Årsresumé 2014 – del 2 av 3

Maj 2014

Maj 2014

I maj hade jag och Malin fullt upp med lanseringen av andra numret av Adaras Blogazine. Dagarna fylldes också med webbprogrammeringsplugg, roliga events och träning. Jag käkade julbord med Björn Skifs på Grand Hotel, ställde ut mina bilder och fotade porträtt i en pop-up-studio mitt i Farsta centrum. → Till maj 2014

Årsresumé Juni 2014

Juni 2014

Juni bjöd på utomlandsvibbar i Österlen genom matresan med Ystad Saltjöbad. Det blev dags för ”graduation day” i Starta Farsta-programmet, jag fotade Top Model Sverige-deltagare för Nelly, upptäckte Real Techiques fantastiska makeupborstar och blev bortskämd på en lyxig tjejkväll med Lyx.se → Till juni 2014

Juli 2014

Juli 2014

I juli kunde Simon och jag välkomna en ny familjemedlem när kattungen Chanel flyttade in till oss. Jag njöt av sommarvärmen, firade Simons födelsedag, guidade Svampbob Fyrkant runt en hel dag i Stockholm, gjorde isglass av fryst vattenmelon och fotade snygga Stina Almer. → Till juli 2014

Augusti 2014

Augusti

I augusti sprang jag och Kasia The Color Run – typ världens roligaste och mest färgglada lopp! Jag fick Adaras Blogazine registrerat som varumärke, blev intervjuad i en bok om affärsutveckling, spenderade en lyxweekend på Öland och åkte upp till Umeå för att hälsa på familjen. Augusti bjöd också på sensommarmys på Häringe Slott och kräftor i massor.  → Till augusti 2014

13 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.