This post is available in
Årsresumé Januari - April

Låt oss blicka tillbaka på det gånga året. Här är första delen i min årsresumé med utvalda highlights och ögonblick från 2014 🙂

Årsresumé 2014 – del 1 av 3

Januari 2014

Januari 2014

Efter tre års studier på Södertörns Högskola tog jag min kandidatexamen i Journalistik och multimedia. Jag och Simon bestämde oss för att köpa katt och fick för första gången träffa lilla Simba. Jag tog klivet att flytta från bloggportal till en egen virtuell server, lärde mig om sanningar och lögner i skönhetsbranschen och var Sveriges första värdinna för Social Thursday med Nescafé Dolce Gusto. Jag skålade med gamla vänner och njöt av Nynäshamns fina skärgård. → Till januari 2014

Februari 2014

Februari 2014

I februari föreläste jag om min utveckling från blogg till företag på eventet Kvinnan i fokus, kopplade av en helg på vackra Krusenbergs herrgård och hittade fotolyckan i köpet av ett nytt objektiv. Månaden lyste också upp med goda middagar, en hallmakeover och fikastunder med vänner. → Till februari 2014

Mars 2014

Mars 2014

Denna månad fick vi en ny familjemedlem när kattungen Simba flyttade in till oss. Mars bjöd också på en magisk spelning av Avicii på Tele2 Arena, fotopromenader, en ny halvgalen hårfärg och en kunglig dag på Häringe slott. Jag började skriva för Lyx.se och blev en av de utvalda entreprenörerna att delta i Starta Fasta och kunde börja ta de första stegen mot att utveckla mitt företag och min dröm. → Till mars 2014

April 2014

April 2014

April var en väldigt produktiv och rolig månad. Jag och Malin spenderade många dagar i vårt pop up-kontor i Farsta med andra numret av bloggtidningen och olika företagsidéer. Jag fick en massa boost av solnedgångarna i Nynäshamn och varmare väder. Pricken över i:et denna månad var att klä upp sig med klädkoden ”smoking & mask” och gå på Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik, Swedish Beauty & Cosmetics Awards. → Till april 2014

6 KOMMENTARER

  1. Det måste ha varit fyra intensiva , omväxlade , arbetsamma och innehållsrika månader med högt tempo och stor arbetsinsats. Många ….

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.