nodladdare-mobiler

Nödladdare eller livräddare? Oavsett titel, snacka om smart! Den här prylen kommer garanterat bli ett måste i min handväska från och med: NU!

Nödladdaren passar för iPhones, iPods, Tabs och enheter med ett Micro USB. Det följer med en 3-i-1-kabel så att man kan ladda upp till tre enheter samtidigt. Jag måste alltid ladda min iPhone två gånger per dag om jag använder den mycket. Med tanke på att Simon och jag flyttar till Nynäshamn snart (och har betydligt längre pendeltågssträckor framför oss) kommer detta bli den ultimata prylen som gör att jag kan ladda mobilen och paddan var jag än är.

Nödladdaren är återuppladdningsbar och laddas enkelt genom USB i datorn. En laddning räcker till cirka 80 timmar för mobiltelefoner eller 36 timmar för iPads.

Well, well. Jag är sjukt nöjd! Detta är helt klart den smartaste prylen jag lagt vantarna på i år.
→ Du hittar laddaren i grått och rosa HÄR!

nodladdare-lifeline-teknikprylarlifeline_nodladdare-iphone
 • oh en sådan skulle man verkligen behöva

 • Men gud vad grymt! Det kommer bli ett måste för mig med helt klart. Blir helt tossig när jag ibland glömt ladda mobilen eller plötsligt glömt laddaren hos ‘killen’. Och som du säger så behöver jag även med ladda den 2 ggr om dagen om den används mkt. Tack för tipset! 🙂 Kram

 • SÅÅÅ OTROLIGT FIIIN BAKRUND! ♥♥ VAR KÖPTE DU MOBILEN OCH IPADEN? 🙂

  • Mobilen köpte jag på Elgiganten och paddan vann jag i en tävling 😀

 • Regni

  Bra julklappstips ! Många osv.

 • Men åh! Kan vara det bästa jag har sett 🙂

 • herregud vilken bra grej !
  en sån skulle jag behöva då min telefon har så otroligt dåligt batteri just nu, svintråkigt verkligen

  Är det ett klistermärke du har på knappen på iphonen el har du bytt hela knappen ?

  • Visst är den smart! 😀
   Det är ett klistermärke jag satt på knappen. Den har suttit där sjukt länge nu utan att lossna. Den kommer faktiskt från samma sida som nödladdaren 😉

 • förresten,fick du mitt mail jag skickade ?

  • Åh ska kolla! Är tyvärr efter med mejlen 🙁

 • Fyfan vad bra!

 • Sådan har jag redan.

 • Så smart grej! Inte så himla kul när batteriet helt plötsligt tar slut och man inte har någon aning om vad man ska göra, haha! (:

 • åh måste ha en sådan så mycket som jag använder min mobil 🙂

 • Smart, men så ska man komma ihåg att ladda den prylen och ta med den 😉

  • Det är därför jag tycker den är särskilt smart! Grymt att kunna använda den i 80 timmar innan man måste ladda den igen ju 😉
   Den ska få ett permanent fack i min väska, hehe 😀

 • Vilken cool pryl, en sån är ett MÅSTE 🙂

 • Sjuuuukt smart ju :D!

 • Nice! Dock kan jag rekommendera en ännu smartare laddningspryl fast vet inte om det finns till Iphones men i vilket fall. Det är ett skal som du laddar med din mobilladdare och därefter kan du använda det som en vanlig laddare. Hur smart är inte det liksom? 😀 Det skalet överraskade min mamma och bonuspappa mig med då jag kom hem ett par dagar ^.^ Hihi

 • Smart!

 • deux

  Oj du , vart går det att köpa !:D

  • Om du klickar på den rosa länken i inlägget hittar du produkten direkt 😉
   Den länkar till produkten på http://usot.se.

 • bakgrunds bildderna+ skalen och laddaren passar ihop, typ samma färg, det är roligt 😀

 • Sandra

  Åh. Den kommer jag definitivt att köpa på en gång! Perfekt när man är ute i skogen nu på hösten å jagar och inte har nåt uttag på flera timmar och mobilen såklart håller på att dö.!

 • Gud sååå smart en sådan måste man skaffa sig!!

 • Men vilken kanongrej! Fin också 🙂