This post is available in

CupoNation

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att handla på nätet! Jag ser mig själv som en smart internetshoppare då jag är lite av en expert på att hitta grymma rabattkoder innan jag handlar online. Jag har tidigare tipsat om flera olika rabattkodssidor som hjälper även dig med att spara både pengar och tid.

En sida som jag inte tipsat om tidigare är CupoNation. De är en av Sveriges största samlingssidor för erbjudanden och rabatter. De listar rabattkuponger, erbjudanden och kampanjer från flera av de största nätbutikerna i Sverige. Om du brukar handla hos Nelly, Zalando, Boozt, Bangerhead, Bubbleroom, Asos eller Adlibris till exempel, är sidan absolut något du måste spana in! Jag brukar ofta handla hos Nelly och har sparat flera hundralappar med hjälp av olika rabattkoder. Det är väl värt att ägna lite tid åt att hitta rabatter innan köp. Och i kupongdjungeln är samlingssidor dina ultimata time savers.

cuponation-rabattkoder

Just nu hittar du, bland annat, en exklusiv rabatt hos Zalando, rabattkoder på Aftonbladet och rabatt på paketresor hos Supersavertravel. Till skillnad från många andra rabattsidor är det bara giltiga rabattkoder och erbjudanden som visas på CupoNation. Ännu en grej som sparar tid!

Så CupoNation är ett hett tips att lägga på minnet inför nästa gång du ska klicka hem något online! 🙂

Inlägget är i samarbete med CupoNation.

4 KOMMENTARER

  1. Haha! Kan inte rå för det, men jag får genast programmet ”Extreme Couponing” i huvudet. Fast mer modernt då! 😉
    Nej då, skämt åsido. Kul med tips på att spara pengar! 😀 Jag borde vara bättre på att leta erbjudanden! 😛

    • Hahha ååh det programmet är ju awesome! Blir alltid lika chockad när man ser hur mycket folk sparar (eller till och med får tillbaka!)! Kul att du uppskattade tipset i alla fall 😀

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.