This post is available in
lauren-ralph-lauren-tote

Om du är sugen på att lägga vantarna på en toteväska har jag i dag ett grymt tips … Rikta kikaren mot Ralph Laurens utbud!

Till de mest eftertraktade toteväskorna hör Louis Vuitton Neverfull, Céline Cabas tote och Michael Kors Jet set travel tote. De är otroligt snygga, stilrena, rymmer allt och säljer som smör. Ralph Lauren har flera totes-alternativ som inte bara är mycket billigare och minst lika snygga utan även mer unika. Min favorit är Lauren by Ralph Lauren Novelty tote som ser ut att vara mycket dyrare än vad den är. Den marinblå är dessutom urläcker! ♥

Du hittar väskan i flera olika färger HÄR.

Gillar du totes? 🙂

10 KOMMENTARER

  1. Jag hade länge ögonen på en från MK men så fick jag en Knomo av Kärleken i julklapp och den väskan rymmer kameran, datorn, ipaden och allt jag behöver så nu bryr jag mig inte om ngn MK.

KOMMENTERA

Please enter your comment!