Artikeln innehåller reklamlänkar

ADARAS Pop-up Shop + 20% i lanseringsrabatt

Adaras Pop-Up Shop

Välkommen till min alldeles egen Pop-up shop! Genom Tipser har jag valt ut flera av mina personliga favoriter från massor av olika butiker och nu samlat dem på ett och samma ställe. Bland mina bästa picks hittar du bland annat Michael Kors-klockor, skor från Jeffrey Campbells, jeans från One Teaspoon, kimonos och fina inredningsdetaljer.

För att fira lanseringen bjuder jag och Tipser på 20% rabatt på ALLT i min shop fram till måndag, 25 maj 2015 klockan 23.59. Hur bra? 😀 Som grädden på moset får du även 20% rabatt på alla andra produkter som finns på min shop via Tipser (bland de representerade butikerna finns bland annat Bubbleroom, Stylepit, Rum21 m.m).

Så shoppar du i min Pop-up shop

1. Se mina utvalda favoriter genom att klicka runt bland mina olika kollektioner. Om du hittar något du gillar kan du klicka på ”Köp” för att komma till varukorgen. Där kan du välja storlek, färg, fylla i leveransadress samt se från vilken butik produkten kommer ifrån.
2. Vill du leta efter produkter själv? Tryck på förstoringsglaset i varukorgen för att se de tusentals produkterna som finns samlade från alla butiker och varumärken. Rabatten gäller på allt när du är inne på min blogg.

Tipser Pop-up Shop

Tips! Du kan alltid komma till min Pop-up shop genom att klicka på varukorgen som syns till höger i min blogg, samt på Shop-länken i menyn.

Rabattkod: 20% på allt!

Uppge Adaras20 i kassan för att ta del av rabatten.


 ADARAS POP-UP SHOP