Årskrönika 2016 – Bilder & recap från året som gått

2016 Recap: Adaras Årskrönika 2016

Det är dags för en traditionsenlig tillbakablick! Här är min årskrönika för 2016 med bilder och highlights från året som gått.

Även om jag alltid fokuserar på att blicka framåt ser jag alltid fram emot att reflektera över året som gått. Oavsett om det har varit bra eller dåligt. Nya möten, upplevelser och erfarenheter. Det finns mycket att dra nytta av och det finns alltid saker man har lärt sig. Mitt 2016 var ett helt fantastiskt år med många underbara resor. Från England, Skottland och Nordirland till Holland, Spanien, Portugal, Italien, Danmark och Finland. Alla resor är det som påverkat mig allra mest och fått mig att tänka om vad gäller hela mitt bloggkoncept och hur jag kan nischa mina egna kanaler mer mot både resor och livsstil på ett unikt sätt.

Tills jag berättar mer om det, här är min sammanfattning!

Adaras Årskrönika 2016

Adaras Årskrönika 2016 - Januari