This post is available in

Jag är kär. Åh, Sony Nex-5N hade gärna fått bo kvar hos mig efter testperioden i Bloggpanelen. Jag ser inte den kompakta digitalkameran som något som ersätter min systemkamera. Jag ser Sony Nex-5N som ett fantastiskt komplement till min Nikon D700.

Det gör inget att de flesta inställningar är gömda i menyerna. Inställningarna är ändå lätta att komma åt och Nex-5N är oerhört lätt och smidig. Med pekskärmen kan man till och med ställa in skärpan med ett knapptryck! Tänk vad kul det skulle vara att ha med sig en riktigt bra kamera överallt utan att behöva släpa med sig tung kamerautrustning. Man kan även filma med full HD-video och spela in med stereoljud. Videofunktionen har jag ännu inte testat men det ser jag fram emot att göra.

Jag har fotat en helt del med Nex-5N så i nästa inlägg kommer ni självklart få se bilder tagna med kameran! 🙂

Här kan du läsa mer om kameran samt tävla om en egen. ♥

19 KOMMENTARER

  1. Jätte snygg tattoo juh 🙂 Riktigt nice 😀

    Jag har min dotters namn i vristen som jag själv har skrivit i skrivstil 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.