This post is available in
Members

Jag skulle köpa ett par svarta Destroyed B Skinny Jeans från Nelly (jag har redan ett par mörkblå som jag älskar). Det slutade med att jag klickade hem nio plagg från Members istället haha. Men vad är oddsen att jag hittar mina svarta slitna jeans på rea på Members innan min beställning? Jag firade min tur och lycka med att klicka hem andra galet billiga plagg. Vad sägs till exempel om ett par svarta höga klackar för 59 kronor eller en söt peplum för 44 kronor? SCORE säger jag 😀

Skynda fynda om du själv är sugen! Just denna kampanj pågår bara i någon dag till. Du hittar rean → HÄR♥♥

12 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.