This post is available in
boots

These boots are made for walking! Höstens must have-skor har börjat trilla in hos webbutikerna. Boots passar perfekt när höstkylan gör sig påmind och matchas enkelt till precis allt – favoritjeansen eller varför inte sommarens klänningar och kjolar? Johnny Bulls och Jeffrey Campbell levererar som vanligt klassisk perfektion. En grym investering om du är ute efter ett par rejäla boots som håller år efter år. Annars finns det en uppsjö av härliga budgetalternativ som är värda att spana in.

Här är åtta av mina favoriter: 1. här // 2. här // 3. här // 4. här  // 5. här // 6. här  // 7. här  // 8. här

Vilka svarta boots är din favorit? 🙂

*affiliatelänkar

5 KOMMENTARER

  1. Älskar boots och har börjat använda mina.

    Då jag inte klarar så hög klack på skor, så är nog favoriten bland dessa den i mittersta raden till höger:)

  2. Måste rekommendera dig duoboots.com. Det är en brittisk affär som skickar över hela världen och man kan måttbeställa sina skor/stövlar/boots. Jag som har superstora vader är överlycklig för tackvare Duoboots kan jag bära stövlar! 🙂 Det gäller alltså inte bara de som är som mig och har jättestora vader utan även motsatt problem.

    Jag gillade nr 5.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.