Artikeln innehåller reklamlänkar

5 Skönhetsfavoriter under vintern

Flatlay with winter beauty favorites

Inlägget presenteras i samarbete med Imedeen

Kalla vindar, temperaturskiftningar och decemberstress sätter sina spår. Vad passar därför inte bättre än några uppfriskande tips i mörkret för både hår, naglar, hud och humör?

Mina 5 skönhetsfavoriter under vintern

Imedeen Hair & Nails

#1 För glänsande hår och starka naglar

Livsstil och kost påverkar såklart hur ditt hår och dina naglar ser ut, men de nödvändiga näringsämnena för glänsande hår och starka naglar kommer inifrån. Det är precis vad Imedeen Hair & Nails kan hjälpa till med.

Jag brukar använda Imedeens Tan Optimizer på sommaren för att få en snygg bränna som varar extra länge. Dessa Hair & Nails-kapslar är, å andra sidan, särskilt uppskattade under vinterhalvåret när naglarna lätt skivas och håret kan kännas torrt och sprött. Kapslarna innehåller flera näringsämnen som åkerfräkensextrakt, kisel, biotin, zink och B-vitaminer. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och zink bidrar också till att bibehålla normalt hår och naglar. Svälj en kapsel om dagen tillsammans med ett glas vatten för att ge hår och naglar särskild vård och omtanke.

En förpackning kostar ca 349 kr och räcker till 2 månaders förbrukning.

Facial Cleansing Sponge

#2 För effektivare rengöring

Om du använder en mjuk rengöringssvamp istället för bara händerna när du rengör ansiktet får du inte bara en mer ordentlig rengöring utan får även bort makeup lättare. Just nu använder jag Facial Cleansing Sponge (35 kr) från The Body Shop. Den passar även perfekt för att svepa bort ansiktsmasker med. Skölj ut svampen som en trasa och ställ i badrumsskåpet på tork efter varje användning så håller den sig fräsch länge.

Vinterfavoriter - Flatlay with winter beauty favorites

#3 För mjukare hud och mer lyster

Madara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub (259 kr) är en superhärlig och lyxig ansiktspeeling som förvandlas till en mjölk när man arbetar upp den med vatten på huden. Peelingen mjukgör, rengör och ger lyster utan att torka ut huden. Den innehåller molekyler från aprikos- och havreolja som binder smuts, medan naturliga mikropärlor verkar porsammandragande och stimulerar cellförnyelsen.

#4 Avstressande & kylande ansiktsmask

Stressad? Låt även huden få lite semester med Kicks Cooling Beauty Anti-Stress Mask (49 kr). Det är en lugnande, lätt kylande och vårdande ansiktsmask som ger riklig och långvarig återfuktning samt återger huden dess lyster. Applicera ett tunt lager över ansikte och hals, låt verka i ca 10 minuter och skölj sedan väl.

L'Occitane Arlésienne Eau de Toilette

#5 Uppiggande blomdoft

L'Occitane Arlésienne Eau de Toilette är en riktig treat i vintermörkret med sin uppiggande blomdoft. Doften är som en frisk och spännande vinterbukett med en frisk bris av citrus och bergamott tillsammans med ros- och violblad, kryddiga toner av saffran och basnoter av vit mysk som ger ett lent avslut.

Flatlay with winter beauty favorites

Vilka är dina uppfriskande vinterfavoriter? Dela gärna med dig i en kommentar! 🙂