This post is available in
Nya rutiner

Dags för nya skönhetsrutiner! Här är fyra produkter som jag har börjat testa med start från i dag. Förhoppningsvis kommer jag ha en mer strålande och jämn hy, silkeslena ben och längre fransar i början på 2015 😉

1. Ända sedan Läkemedelsverket varnade för ögonfransserum med prostaglandinanaloger har jag undvikit alla ögonfransserum. Men nu tänkte jag faktiskt ge det en ny chans. Xlash Pro är ett av världen mest välkända ögonfransserum och ska göra ögonfransarna naturlig längre och fylligare efter några veckor.

2. Fountain the Beauty Molecule är ett kosttillskott som främjar skönhet och hälsa. Det innehåller en hög koncentration av resveratrol och vegansk hyaluronsyra. Endast en tesked Beauty Molecule per dag ska hämma hudens åldrande och ge huden mer elasticitet, lyster och ungdomlighet. Fountain är även det bäst säljande kosttillskottet på Boots i Storbritannien och är dessutom det bäst säljande varumärket inom alla kategorier på boots.co.uk.

3. Den produkt jag ser allra mest fram emot att testa är Swiss Skin roller. Det är en unik hudroller med 540 mikronålar av kirurgiskt stål som stimulerar hudens egen kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller. Den hjälper till att återställa hudskador, släta ut rynkor, ärr och bristningar, motverka håravfall samt släta ut celluliter. Det finns tre olika nålstorlekar att välja på beroende på behandlingsområde. Jag har 0.5 mm som jag kommer använda i ansiktet för att öka lystern i huden samt aktivera kollagenproduktionen. Jag provade en liknande produkt (med 192 nålar) för något år sedan som gav ett toppenbra resultat, så jag har höga förväntningar på denna.

4. Philips Lumea Comfort ska effektivt och säkert ta bort oönskad hårväxt med ljuspulseringar (IPL) – helt utan smärta. Tekniken IPL, Intense Pulsed Light, är härledd från tekniken som används i professionella skönhetssalonger. Det är skonsamma ljuspulseringar som förhindrar håråterväxten och ger ett långvarigt resultat. Vid regelbunden användning håller sig huden silkeslen varje dag. Lumea Comfort kan användas på hela kroppen och ansiktet – överläpp haka, ben, armhålor, bikinilinje, mage och armar – you name it!

Har du testat någon av dessa produkter?

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.