I går skämde min kille bort mig med en till goodiebag. Han hade köpt det nyaste numret av SOLO, Red Bull och naturgodis. Om jag skulle ha gjort en kategori som heter ”Simon skämmer bort mig” så skulle den ha varit överfylld vid det här laget.

Jag får alltid lika dåligt samvete, oavsett om han ger mig en Louis Vutitton Speedy 30, Burberry trenchcoat eller som nu, en tidning och Red Bull.

Nu har jag
, i alla fall, tänkt överraska honom med att städa lite! Har precis kommit hem från skolan så ska ta och röja upp i lägenheten. Sen ska jag också förbereda inför några nya bloggtävlingar och svara på mejl. Spännande tävlingar dyker upp denna vecka och nästa! =)

Puss och kram!

 • Go go go! Det är bara träna på, satsar också på beach nästa år. xD

  Hehe, för att svara på din fråga; jag brukar träna 2 pass i veckan. Inte mycket men det kanske blir mer sen! 😛

  Kramar

 • Go go go! Det är bara träna på, satsar också på beach nästa år. xD

  Hehe, för att svara på din fråga; jag brukar träna 2 pass i veckan. Inte mycket men det kanske blir mer sen! 😛

  Kramar

 • – Haha har inte tränat på FLERA MÅNADER jag med så jag ska nog börja göra det snart. Not! Haha nä have fun vännen! Kram!

 • sv: Visst! Flyttar till Uppsala i höst så det blir förhoppningsvis massa filmskapande där (sen hoppas jag komma in på en skola i sthlm också så får ju pendla)! Så det är ju inte helt omöjligt :). Vad gillar du mest då, stå bakom eller framför kameran?

  Kram

  – Anna

 • Jenna~ Det kan aldrig bli för mycket rosa.

  Fin blogg! 🙂

 • visst är dom 🙂 perfekta till halloween oxo 😉

 • Nu kör vi igång veckans blogg igen, var gärna med den här gången och lycka till! Puss 🙂

 • Tränar i trädgårdslandet,tar nappatag med tistlat och våtarv,trimmar gräs med trimmern och luckrar jorden med frenesi!Fin bild på Sten på väg till vattnet.Regnet trummar mot taket=svensk sommar!Många varma tankar osv.

 • Jag tränar ca 4-5ggr/vecka 🙂

 • sv; de va de säkert med, smakade aldrig haha.

  Jag gillar att vara ute och springa men är sjuk så ofta så försöka träna inne istället då jag bor för långt bort från ett gym! Ett tag tränade jag varje dag men det är så lätt att man lägger av

 • Svar Regni:

  Den typen av träning är nog mer effektiv än vad många tror. 😉

  Vad kul att du gillade bilden på Sten förresten!

  Håller med dig om att det är typisk svensk sommar. Här har det dock klarnat upp nu. Kanske får vi fint väder imorgon om vi har tur?

  Kramar

 • Zandras Rosa Dagbok

  Jag tränar aldrig! Men borde nog börja med det för att må bättre.. Bara den där dumma tiden som sätter stopp ;-P