PR & POLICY

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Grand Canyon National Park

Alla omdömen, åsikter och betyg på Adaras.se är mina egna (om inget annat anges) och kan inte påverkas av tredje part.

Redaktionell policy

Pressutskick och produktprover som skickas till Adaras Blogazine garanteras inte att bli omnämnda. Jag väljer ut produkter och skriver endast om det som intresserar mig eller om det jag tror kan intressera mina läsare. Viktigt att poängtera är att mina omdömen inte påverkas av avsändaren. Alla åsikter är mina egna och går inte att köpas.

Produktprover och pressutskick är självklart i många fall en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad om det senaste. Om du vill skicka prover till mig är du välkommen att höra av dig till info@adaras.se.

OBS! Jag tar inte emot endast produkter som ersättning för ett inlägg. Om ni är intresserade av att synas i mina kanaler och er produkt passar min målgrupp, tveka inte att kontakta mig för ett sponsrat samarbete.

Alla samarbeten märks ut med ”Sponsrat: Det här inlägget är i samarbete med X” eller liknande.

Garnier Body Dry Oil
Exempel på olika pressutskick.
Maybelline Baby Lips Balm & Blush
Exempel på pressutskick.

Copyright

Innehållet på ADARAS.se publiceras under licensen Creative Commons erkännande icke-kommersiell. Det innebär att du får använda, sprida och bygga vidare på mina bilder och texter så länge det finns en tydlig, klickbar, länk till ADARAS Blogazine. Vill du använda mina bilder eller texter i kommersiellt sammanhang? Kontakta mig för mer info!

Mymuesli - MY THERAPIST IS A CHOCOLATE MUESLI

Affiliatelänkar

Jag använder mig av affiliatelänkar på ADARAS. Det kallas även annonslänkar/adlinks/reklamlänkar och är länkar som ger mig en liten procentersättning av det som köps på den utvalda webbshopen via min länk (utan kostnad för dig såklart).

Alla affiliatelänkar är utvalda av mig och går endast till produkter och företag jag själv rekommenderar eller vill tipsa om för det specifika inlägget.

I dag har ADARAS vuxit med så många inlägg att jag inte skulle kunna gå tillbaka och markera ut alla inlägg där affiliatelänkar förekommer.

Anta därför att de flesta länkar är just affiliatelänkar.

Är du bloggare och vill komma igång att tjäna pengar på när du tipsar om produkter kan jag framförallt rekommendera att gå med i Blogfame (← affiliatelänk) eller Adtraction (← affiliatelänk). Blogfame är dock absolut lättast och smidigast att komma igång med!

Cookies

På Adaras.se används cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare. Läs mer om cookies HÄR.

Le Specs Runaways Luxe Ash w pink revo mirror

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Eller vill du annonsera på ADARAS Blogazine? Mejla mig på info@adaras.se för mer information.

Jag är momsregistrerad och godkänd för F-skatt.

Några företag jag samarbetat med

LQIcHX9Q